De varkens van Twentse bodem krijgen kwaliteitsvoer dat van akkers uit de buurt komt.Tarwe, gerst en maïs zijn de hoofdbestanddelen van de natuurlijke voedingssamenstelling.Dat is gezonder voor mens en dier maar geeft bovendien een betere smaak.
Met kwaliteitsvoer en veel aandacht voor het welzijn van de dieren wordt vlees van hoge kwaliteit geproduceerd. De runderen worden duurzaam grootgebracht in grote openlucht stallen op een dik bed van stro.100% Twents regioproduct, natuurlijke voeding, kleinschalige veehouderij en eigen slachting garandeert absolute top klasse!
Lekker vlees is enige tijd gerijpt.Dat wil zeggen dat het een tijdje moet afhangen om op smaak te komen. Dit vindt plaats in speciale cellen onder optimale luchtvochtigheid en lucht circulatie.Vlees van eigen slachting wordt in onze rijpingscel 1- 4 weken weggehangen.Door gecontroleerde besterving van het vlees wordt het vlees bijzonder mals en smaakvol.