Gebruiksaanwijzing apparatuur

Hapjespan:

Zet de pan aan op stand 1 à 2. Verwijder de plastic folie rondom de vleesschaal. De hapjes in de aluminiumschaal zijn in ongeveer 45 minuten warm.

Bourgondisch buffet

Vul de waterbakken (onderste bak) met 1 à 2 cm warm water, verwijder de deksels van de brandpasta. Steek er 2 per chafing dish aan en zet ze onder de waterbakken (houdt er 1 op reserve voor als er langer wordt getafeld). Plaats de schalen met eten op de waterbakken en doe de deksels erop. Na 2 tot 2,5 uur is het eten warm en kunt u aan tafel

Stamppotbuffet
Vul de waterbakken (onderste bak) met 1 à 2 cm warm water, verwijder de deksels van de brandpasta. Steek er 2 per chafing dish aan en zet ze onder de waterbakken (houdt er 1 op reserve voor als er langer wordt getafeld). Plaats de schalen met eten op de waterbakken en doe de deksels erop. De stamppotten regelmatig even omroeren.
Na 3 uur is het eten warm en kunt u aan tafel.

Standaard buffet
Vul de waterbak (onderste bak) met 1 à 2 cm warm water, verwijder de deksels van de brandpasta. Steek er 2 aan en zet ze onder de waterbak (houdt er 1 op reserve voor als er langer wordt getafeld). Plaats de schalen met eten op de waterbak en doe de deksel erop. Na 2 tot 2,5 uur is het eten warm en kunt u aan tafel.

Aardappeltjes

U hoeft geen olie meer in de pan te doen
Bak de aardappeltjes in de hapjespan 20 minuten op stand 4/5
Ondertussen even omroeren.