Omschrijving
Bourgondisch buffet
Warm en koud buffet , speciaal voor de wat kleinere groepen.
Hoe werkt het?
Wij maken het buffet dagvers voor u klaar en verpakken het in RVS bakken. Alles wordt in een koelbox meegegeven en u krijgt van ons voldoende chafing dishes mee. Thuis vult u de chafing dishes met heet water en steekt u de gelbranders aan. Zet daarna de RVS bakken in de dishes en doe de deksel erop. Na 2 uur is het buffet gereed voor gebruik.
Bourgondisch buffet bestaat uit:
- Warme gerechten:
- Gehaktballetjes in ketjapsaus
- Huisgemaakte spareribs
- Saté van de haas met satésaus
- Twentse beenham
- Malse procureursteak met jus
- Licht pikante kippendijtjes
- Salades:
- Rundvleessalade huisgemaakt
- Beenhamsalade huisgemaakt
- Verse rauwkostsalade
- Frisse huisgemaakte pastasalade
- Sauzen:
- Knoflooksaus
- Cocktailsaus
- Honingmosterdsaus
- Brood:
- Luxe broodmand met diverse stokbroden (inclusief mes en snijplank)
- Kruidenboter huisgemaakt